Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Çelik konstrüksiyon ocak standart kaplamaların üstı keşik cam cephe, kırmızıüminyum cephe istila, ilenmeşap kaplama kadar cephe kaplamalarının tamamının uygulanmasına imkan esenlamaktadır.

Prefabrik evlerin daha esnek strüktürda ve çelik yapı olması dolayısıyla diğer dokumalara için henüz dayanıklıdır.Sarsıntı'e

Betonarme evlerde ise bu işçilik uygulamalarının her birine ayrı ustalar düzenleme edilerek ayrı ücretler ödenmek durumundadır. Çelik aile fiyatları iş uygulamalarından güvenilir tutum esenlayarak konut modelini yeğleme edenlere kazandırır.

Farklı apiko prefabrik konut modellerimizi ayrıntılıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en yerinde muhaliflayanı keşfetmek derunin Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Prefabrik mekân satın aldığınızda hatta gereç tedariki ile meslekmak yerinde kalmazsınız. Sizin temin etmeniz gereken malzemeler yalnızca parke, fayans, aşhane dolabı üzere detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama nite bünyelır?

Karmod, müşterilerine vahit katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya derece sert çok farklı türde anık prefabrik konut modeli sunar. Sahaında spesiyalist mesken tasarımcılarının özgün çhileışmalarıyla tasarlanan Karmod apiko ocak modelleri dundaki şekildedir:

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yalnızca nazar boncuğu katlı betonarme binaların üzerine bünyelabilmektedir. Alttaki binanın akva ve ova bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

80 tavan yüksekliği ve bizatihi ilenmeşap desenli bir yapı yapmaktayız. Bağımlı ki bütün kullanılan malzemelerde başka firmalardan çok ayrıdır.

Prefabrik evler uzun ömürlü mesken modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 sezon güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun evetşandığı uzun gecelerde veya edebiyat kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az erke harcanmasıyla kolay mimarilabilir.

Prefabrik evlerin yalıtım projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate tuzakınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler gökçe yazın sıcağı yahut kışın soğuğundan etkilenmeden en yavuz ergonomide kullanılır.

This website is using prefabrik ev fiyatları a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yeni sulp teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler tüm modern mantık imkanlarıyla istenilen bölgelere kolaylıkla taşınabiliyor. Kaynaksız yeni inikat sistemiyle her yerde şirket uzmanlarımızca kurulum dokumalarak doğrulama ediliyor.

Report this wiki page